Bliv sommerklar med sandaler fra Tamaris

By:

Bliv sommerklar med sandaler fra Tamaris

Sommeren står lige for døren, hvilket er lig med bare tæer i sommersandaler. Men leder du også efter den helt perfekte sandal, som både er smart og komfortabel? Tamaris er et skomærke som vægter kvalitet og design meget højt, hvilket resulterer i et stort udvalg af komfortable sandaler, som du kan bruge både til hverdag og fest. I dette blogindlæg bliver du derfor præsenteret for Tamaris’ lækre sandaler, som er perfekte til sommerens arrangementer.

 

 

Sommerens modesandal fra Tamaris

I år skal sommerens sandal bestå af en elegant hæl, sort læder og runde spænder. Netop denne trend har Tamaris’ tilgodeset og med sandalen Tamaris 1-28208 kan du blive klar til sommeren. Dine fødder vil elske denne moderigtige sandal, som har en kilehæl på 40 mm. Trods det flotte design og den beskedne hæl, er sandalen perfekt til alt fra hverdag til fest. Sandalen er meget komfortabel og let i materialet, hvilket gør den egnet til både solferiens gåture – men også til sommerfesten herhjemme i Danmark.  

Er du mere til en lukket ballerinasko har Tamaris også et stort udvalg af fine og elegante ballerinasko, i høj kvalitet. Her er modellen Tamaris 1-22121 den perfekte ballerina, som vil stå fint til sommerkjolen og de bare sommerben.

 

Se et stort udvalg af sandaler hos Tøndersko

Skal din sommersandal være en kombination af flot design og god kvalitet? Hos Tøndersko kan du finde et stort udvalg af lækre sommersandaler. Herunder både sandaler med eller uden hæl, og i alle farver og materialer. Du kan ligeledes finde et stort udvalg af Tamaris sandaler, til markedets laveste priser. Du kan blandt andet få den flotte modesandal Tamaris 1-28208 til kun 590,00 kr. Hos Tøndersko får du altid fri fragt ved køb over 499 kr., hvorefter du får leveret din varer indenfor få hverdage.

Posted in: Tamaris