Byder din sommer på aktive ferier? Få det rigtige fodtøj

By:

Byder din sommer på aktive ferier? Få det rigtige fodtøj

Er du en af de heldige, som skal på ferie til udlandet denne sommer? Eller byder din sommer på en dansk ferie, med jordbær, strandture, sommerhus og alt det tilhørende? Uanset hvilken ferie du skal på, er der en sandsynlighed for at den indebærer aktivitet, med lange gåture i skoven, i feriebyen eller ved havet. Til dette skal du bruge det helt rigtige fodtøj. Med fodtøj fra Newfeet kan du kombinere høj komfort med flot design, hvilket du netop kan læse mere om i dette blogindlæg.

 

 

Sporty, halvlukket sandalsko

Skal du på ferie i Danmark? Det danske sommervejr kan være en smule ustadigt, og er ikke nødvendigvis lig med 25 grader og højt solskin. Hvis du skal på ferie i Danmark, kan det derfor være en god idé at investere i et par halvlukkende sko. New feet har netop lanceret den helt ideelle løsning for dig, som skal på ferie i Danmark – nemlig en halvlukket sandalsko. Dette er et par sneakers, som har to åbninger i siderne, hvilket giver optimal udluftning til dine fødder. Foruden et smart og sporty design er sandalskoen udstyret med en EnergySole indlæg sål. Denne sål giver optimal støtte til dine fødder, så sommerens gåture vil føles behagelige og komfortable.

 

Gode sandaler med fokus på komfort

Skal du på ferie til udlandet? Eller satser du på, at det danske sommervejr byder på høj sol og varme dage? Så skal din sommergarderobe indeholde et par åbne sandaler. New feet har ligeledes lavet en lang række åbne sandaler, med fokus på kvalitet og smart design. Et eksempel på dette er modellen New Feet 101-92 Sand. Denne sandal er ligeledes udstyret med EnergySole indlæg sål, som giver optimal støtte til følsomme fødder. Du kan købe dine nye New Feet sko hos Tøndersko. 

Posted in: New Feet