Denne damesko fra Gabor er perfekt til fest

By:

Når man skal til fest, vil man selvfølgelig gerne gøre lidt ekstra ud af sig selv. Håret skal sidde flot, smykkerne skal matche det smarte tøj, makeuppen gøres der lidt ekstra ud af, og de fine sko skal på. Dette betyder for mange kvinder en sko med en hæl, da det gør flotte ting ved kvindekroppen. Man får en flottere kropsholdning, mens lår og ben virker længere og smallere. Alt i alt er der gode fordele, når man tager en sko med hæl på, men denne hæl kan også føre til ubehag. Vabler, ømme hæle og trætte fødder kommer hurtigt, når man er iført en hæl til en lang fest. Dog kan du med denne Gabor sko slippe for generne.

 

Gabor 66.561.97 Sandal

Denne sandal fra Gabor, som også ses på billedet, er den perfekte damesko til fest. Sandalen er i sort og skinnende kalveskind, som virker yderst elegant. Hælen måler 35 mm, og man opnår derfor de skønne fordele, som en sko med hæl giver. Dog har hælen en god bredde, og dette betyder, at den støtter hælen godt. På denne måde får man ikke ondt i fødderne på samme måde som med andre sko med hæle. Ydermere har sandalen en god komfort med ekstra bredde, som giver god plads til tæerne. Sandalen er nem at tage på, da der er en elastik over vristen. Hvis du er på udkig efter nye festsko til din skosamling, vil denne sandal fra Gabor sko uden tvivl være et rigtig godt bud.

 

Det er muligt at købe sandalen gennem Tøndersko. Her er priserne særdeles gode, og der er et bredt udvalg af både dame-, herre- og børnesko. Leveringen er hurtig, og hvis du ikke er tilfreds med dit køb, har du 14 dages returret. Der er altså rigtig god service hos Tøndersko, og du bør derfor nøje overveje at foretage dit næste køb af sko der.

Posted in: Gabor