En god, klassisk herresko

By:

Jeg er til klassiske herresko, og jeg vil gerne have dem i flere farver. De skal jo passe til mit tøj, og et par pæne sko gør jeans til noget ekstra i hverdagen. Det gør det hele casual, men pænt samtidig. Men hvis der er noget, jeg hader, så er det stive sko. Det er ikke til at holde ud at have den slags på en hel dag, og tro mig, dine fødder vil elske blødt læder eller ruskind.

Et godt par sko

Min kone havde køb nogle støvler, som var helt fantastiske ifølge hende. Så hun anbefalede mig at kigge efter det tilsvarende til mænd hos tondersko.dk/, hvor hun havde købt sine. Her er der i det store udvalg bl.a. Rieker sko til herrer. Jeg bestilte et par klassiske i brun, for de ville stå godt til hverdag og alt det andet.

Jeg blev overrasket, for det er et par sko, hvor pris og kvalitet slet ikke hænger sammen. Det er de mest behagelige sko, jeg længe har haft, men de koster ikke det helt store. Normalt synes jeg, jeg skal betale rigtig meget mere for sko i den kvalitet. Men ikke hos tondersko.dk/. Her er priserne mere end rimelige og det for varer, der i min optik er meget mere værd. Jeg klager dog ikke.

At købe sko på nettet

Tidligere har je ikke turde købe sko på nettet, for hvad nu hvis de ikke passede eller ikke lignede billedet? Hos tondersko.dk/ ligner de billedet perfekt, De har også en rigtig god returpolitik, så det er ikke noget problem skulle de ikke passe. Alt det gør, at jeg ved, hvor jeg skal købe sko fremover. Udvalget er til det, og mine fødder er glade fødder.

Afslutningsvist vil jeg sige, at ja, de står helt perfekt til jeans. Både blå og sorte. Det står også til de pænere bukser, og det er ikke til t se på dem, at jeg bruger dem stort set hver eneste dag.

Posted in: Rieker