En hverdag på fødderne

By:

Jeg arbejder som parkeringsvagt. Mange vil skælde ud allerede der, fordi at det er mit arbejde, men det er et rigtig godt job, og jeg kunne ikke forestille mig at lave andet. Jeg er udendørs hele dagen, og rigtigt meget af min tid går med at vejlede folk om parkering, både turister og alle dem, der bare er ude at handle.

Det er hårdt for fødderne

Det eneste, der kunne være anderledes, det er de trætte fødder, jeg har, når jeg kommer hjem fra arbejde. Der er selvfølgelig et krav til, at mine sko skal være pæne, og at de skal passe til min uniform, men ellers er der meget frit valg. Den sidste tid har jeg kigget på en kollega, som nærmest så ud som om, at hun dansede, også når hun havde fri efter en lang dag.

Jeg spurgte ind til hemmeligheden, der viste sig ikke at være så hemmelig igen. Det var det gode fodtøj, der gjorde forskellen. Hun var gået over til New Feet sko, som hun købte hos Tondersko.dk. Det ville bestemt også være noget for mig.

Hun havde helt ret

Der var ikke kun et helt vildt imponerende udvalg af sko i alle farver og faconer. Der var også viden om fodtøj, som jeg dykkede ned i. Det er en videnskab, som jeg ikke kendte til, men jeg fik hurtigt styr på det hele. Meget professionelt og informativt. De havde blandt andet et par i sort, der lige ville være noget for mig. Jeg havde ikke troet, at der var så mange, der lignede helt almindelige sko og ikke den slag kedelige, fodformede fra min barndom.

Jeg var overbevist der, hvis jeg ikke havde været det før, og jeg bestilte et par. De kom efter et par dage, og mine fødder har aldrig følt sig mere hjemme, end de gør nu. Det er ikke det sidste par sko fra Tondersko.dk, der havner på mine fødder.

Posted in: New Feet