Fodtøj til den kolde tid

By:

Vi nærmer os med hastige skridt den kolde tid, og der er ikke længe til, at både sne og kolde fødder sætter nogle andre krav til vores fodtøj. Men der skal jo stadig være en sammenhæng mellem funktionalitet, og hvordan de ser ud, og om de er præsentable nok.

Svært at finde den slags

Det er ikke lige let at finde sko, som dækker dette, men så viste en veninde mig, at jeg kunne handle sko hos https://tondersko.dk/. Jeg var først noget betænkelig ved at handle sko på nettet, men jeg snakkede med deres kundeservice, og derefter var jeg sikker på, det ville gå glat. Kundeservice var rigtig gode til at forklare og fortælle, hvordan det hele ville løbe af stablen, og deres store udvalg af kvalitetsmærker tiltalte mig virkelig.

Jeg kiggede rundt på deres hjemmeside, og det var mig en stor glæde at konstatere, at fruen i huset og børnene også kunne handle sko til gode priser, og der er et stort sortiment i alle genrer, og der er også mange forskellige til de forskellige sæsoner, som vi er så kendte for heroppe nordpå.

Rieker er en favorit

Jeg vidste, at jeg skulle bruge en overgangssko og til min store fordel, så kunne jeg se, at de havde et af mine favoritmærker, Rieker, en sko, som er i en god kvalitet med en dejlig komfort, som jeg kan have på en hel dag på arbejdet uden problemer. Jeg var faldet for en brun overgangssko/støvle, den var med en kraftig gummisål og ville kunne holde mine tæer varme frem og tilbage på arbejdet hele efteråret.

Jeg placerede min ordre, og til min overraskelse så kostede det ikke nær så meget, som jeg troede. Dejligt med kvalitet til en god pris. De leverede hurtigt mine nye sko, hvilket også er imponerende, da det ikke er noget, som man er vant til i dag, når du handler på nettet.

Posted in: Rieker