Klassiske herresko når de er bedst

By:

Klassiske herresko når de er bedst

Jeg tror, at vi er mange mænd, som kan sige ja til, at vi har haft et par klassiske herresko, som aldrig rigtig var rare ved vores fødder. Enten har de været hårde i bunden, måske de har været dårlige at snøre ind, eller måske de altid har givet vabler. I hvert fald så kan man være rigtig uheldig, når man køber herresko, fordi de ikke altid er gode at gå i.

 

Jeg har dog været så heldig at falde over et par klassiske herresko, som jeg er blevet enormt glad for. De sidder præcis, som de skal, klæber sig blødt omkring min fod, og så ser de bare brandgodt ud til langt de fleste outfits! Netop derfor så har jeg et behov for at dele ud af mine erfaringer – for så kan det også være slut med dårlige herresko for dig.

 

Rieker sko er rigtige sko

Skoen, som jeg snakker om, er en Rieker herresko i klassisk brunt skind, men med et lækkert og sporty look. De har en smule perforering på fronten, hvilket gør dem lidt ekstra fede, uden at det på nogen måde er for meget. Ligeledes så gør det dem også ganske sporty, hvilket for mig er super fedt. Derudover så sidder de super lækkert, fordi de ikke har snøre, der skal bindes. Tværtimod så har de elastik i siderne, så de sidder helt strømlinet på din fod. Sidste touch er i øvrigt en blå sål, som giver dem et moderne og selvsikkert udtryk.

 

Personligt købte jeg skoen hos tondersko.dk, hvor de forhandler Rieker. Det var lidt et tilfælde, at jeg kom derind, men det var da heldigt, at jeg gjorde. Jeg har lyst til at anbefale siden, netop fordi at alt var godt ved min oplevelse. Priserne virkede rigtig gode, især for så god kvalitet. Ligeledes så var leveringen upåklagelig.