Køb sæsonens festsko fra Gabor

By:

Køb sæsonens festsko fra Gabor

Byder din sommer på et hav af festlige arrangementer, så som for eksempel bryllupper, konfirmation, eller arbejdspladsens årlige sommerfest? Men føler du heller ikke, at din festgarderobe er opdateret og byder på flot festtøj, eller festsko? I dette blogindlæg får du inspiration til tidens mode indenfor festsko.

 

 

Den klassiske laksko – nu til kvinder

Selvom stilletter giver et flot, ben forlængende look, kan det være ulideligt at tilbringe en festaften i et par høje stilletter. Til dig som helt undgår stilletter, byder tidens mode derfor på gode nyheder. I sommeren 2017 byder catwalken nemlig på et stort udvalg af flotte, flade festsko, som kan sætte prikken over i’et på din sommergarderobe. Et eksempel på en skøn festsko er skomærket Gabors model Gabor 51.412.97. Dette er en snøresko i lak, som men dens maskuline look giver en unik twist til dit sommeroutfit. Foruden et flot og moderigtigt design er skoen udarbejdet i et lækkert skindmateriale, som giver dine fødder plads til at ånde, samt at forme sig efter deres individuelle behov. Denne sorte laksko kan bruges til alt fra sommerkjoler til habitbukser hvor anklerne er bare. Derudover er laksoen praktisk til det danske sommervejr, som ikke altid indbyder til åbne sko.

 

 

Den feminine sommersandal

Selvom det danske sommervejr kan være ustadigt, skal din sommergarderobe indeholde et par flotte sandaler. I år er den sorte ankelspænde og spænde over tæerne højeste mode, hvorfor mange skomærker har lavet deres version af sandalen. Et eksempel er Gabor 44.570-87, som kombinerer flot design med høj komfort. Med sit sorte slangeskind giver denne sandal et unikt look til dit sommeroutfit. Hos Tøndersko kan du finde et stort udvalg af Gabor sko til kvinder. Hos Tøndersko får du altid gratis levering ved køb over 499 kr., hvorefter din ordre leveres lige til døren.

 

 

 

Posted in: Gabor