Når man finder den perfekte støvle

By:

Når man finder den perfekte støvle

For os kvinder er det ganske normalt at have store krav til vores tøj, og ikke mindst vores fodtøj. Optimalt set så har vi gerne et sæt sko, støvler, stiletter eller sandaler til hvert formål, men det er desværre sjældent, at man har garderobeplads og økonomisk plads til det. Heldigvis så øver vi os livet igennem på at gå på kompromis, hvilket også er nødvendigt med fodtøjet. Det betyder, at vi fra tid til anden, når vi køber nye sko eller støvler, må overveje, om de passer til nok formål, til at vi gider erhverve os dem. Og sådan et par? Det har jeg fundet.

 

Da jeg for nylig besøgte tondersko.dk, hvor jeg typisk handler sko, så faldt jeg over et par flotte, sorte og feminine læderstøvler med en lille hæl af mærket Rieker. Dem købte jeg, og siden har jeg ikke fortrudt. For de holder sig pæne – men endnu vigtigere, så går de fint til en masse forskellige formål. Jeg ifører mig dem fra tid til anden på arbejde, men de kan også sagtens bruges til en lidt finere og mere festlig begivenhed. Alt i alt så er jeg altså yderst tilfreds med dem – og de er tilmed også yderst komfortable, så de kan sagtens gå på jobbet.

 

Et mindre impulskøb

Årsagen til, at jeg besøgte tondersko.dk, var egentlig, at jeg var på udkig efter et par sko til min mand. Jeg syntes, at han trængte til et nyt par, men jeg ved samtidig, at det får han ikke selv gjort. Så jeg måtte jo træde i karakter. Jeg fandt da også et par herresko til ham, som jeg bestemt tror, at han også er glad for. Han bruger dem i hvert fald en del. Grunden til, at jeg fortæller det, er egentlig for at anbefale netop tondersko.dk. Her handler vi oftest sko, fordi de har super gode priser, god service og hurtig levering. Det er noget, som jeg i hvert fald vægter højt.

Posted in: Rieker