Pænt, men komfortabelt

By:

Jeg arbejder til dagligt på kontor, og der er selvfølgelig en vis form for uniform, som vi skal have på, når vi nu også er dem, som kunderne ser. Det forventes af os, at vi altid er klædt på så vi er præsentable, men at finde sko, som også er komfortable, er ikke altid så let som det lyder.

Vælg de gode mærker

Jeg har let meget længe for at finde nogle mærker og nogle steder, hvor de sælger det, som jeg har brug for, men så fandt jeg heldigvis https://tondersko.dk/ sidste år, og de sælger mærket Rieker, kvalitet, komfort og gode priser, det er som om du har en skotøjsforretning i din computer.

Jeg har dog ikke kun handlet sko til mig selv, men jeg har handlet sko til hele familien. Jeg har sidst her handlet et par sorte sko til mig selv, som kan bruges både til fest, hverdag og på kontoret, hvor jakkesættet oftest luftes.

Den ene gang, hvor jeg har været nødt til at refundere en sko, min fejl, havde bestilt den i en forkert størrelse, så var kundeservice mere end behjælpelig. De vejledte og rådgav mig med et smil, og jeg fik en god vejledning i, hvordan vi hurtigst fik returneret skoen og fik den rigtige størrelse leveret til mig. Meget imponerende.

Jeg kan kun anbefale dem

Jeg har anbefalet mange at bruge tondersko.dk, for de har så stort et udvalg, ikke kun i herresko, men generelt, at det altid vil være muligt at finde en sko, lige meget hvad det er, du er på jagt efter.

Kvaliteten er i top, og generelt så er der en rigtig god kvalitet på alle hylder, så du ikke bliver skuffet, lige meget hvad du vælger. Og du kan ikke blive utilfreds med prisen. Der er virkelig noget at byde ind med på mange fronter hos tondersko,dk, gode priser, hurtig levering og kvalitet samt stort udvalg. Jeg ved godt, hvor jeg vil handle, også næste gang.

Posted in: Rieker