Skoen som passer til det meste

By:

Når man som jeg er aktiv, og gerne har mindst et arrangement eller tre efter arbejde hver uge, så er det vigtigt, at jeg har sko, som ikke kun er pæne, men også komfortable. For jeg er ikke kun på fødderne i de 8 timer, hvor jeg er på arbejde – jeg render rundt på fødderne i 12 eller 14 timer, hvis bølgerne går rigtig højt.

Det stiller krav til dine sko

Det er derfor svært at finde sko, som er alsidige nok, og som er pæne nok, til at jeg kan bruge dem på arbejde hele dagen, og som samtidig er moderne nok til, at jeg kan have dem på, hvis jeg skal videre.

Så fandt jeg https://tondersko.dk/, og der var jeg heldig, for de har Rieker-herresko, og det er både kvalitet, komfort og elegance pakket sammen i et, hvilket er en kæmpe fordel.

Jeg var først lidt loren ved at skulle handle sko på nettet, men en snak med kundeservice overbeviste mig. De fik med smil og rigtig god vejledning overbevist mig om, at jeg sagtens kunne handle hos dem. Det ville ikke være mere besværligt at bytte eller sende varen tilbage end normalt, og jeg ville kunne spare penge i det lange løb.

Her handler jeg igen og igen

Jeg tog chancen og bestilte et par sorte Rieker i læder med en god solid gummisål og en lille hæl. En sko, som jeg sagtens kunne have på, når jeg var på arbejde, men som ikke ville falde igennem, når jeg tog videre ud med vennerne og fik et glas vin og lidt mad eller tog ud og så noget fodbold.

Allerede efter et par dage kom de sko, jeg havde bestilt. Jeg var imponeret over den hurtige levering, og tondersko.dk fik ret. Sko i en fantastisk kvalitet til priser, som ikke mange andre kan matche. Et stort sortiment i alle sko, ikke kun herresko, men til hele familien.

 

Posted in: Rieker