Sommerens yndlingssandal

By:

Sommerens yndlingssandal

Sommerens solrige dage og lune aftener nærmer sig stille og roligt vores dejlige land. Det ændrer på mange ting, og én ting, som med garanti også ændrer sig med vejret, er din tøjstil. For jeans, støvler og varme sko bliver smidt bagerst i skabet – og frem kommer shorts og kortærmede toppe. Det er en lækker følelse, men ofte oplever man også, at sommerklæderne og skoene fra skabet har mistet glansen efter et langt hi i skabet.

 

Men så er det godt, at man altid kan finde noget nyt og lækkert tøj og lækre sandaler. For det er netop om sommeren, at man skal have lækkert tøj på. Livsglæden og energien er høj, og folk smiler – så hvorfor ikke give dine fødder noget at smile over? Selvom sandalen har været udskældt og kikset, så er det de færreste, som kan sige, at de ikke har et par sandaler hjemme. Så hvorfor ikke anskaffe sig et ordenligt par, så man kan nyde sommeren i fulde drag?

 

Sandalen til de følsomme fødder  

Lider du af følsomme fødder, så kan det være, at du har svært ved at finde fodtøj, som på samme tid er smart og rart at gå i. Heldigvis findes der løsninger på dette, således at du også kan få lov at lufte tæerne, når sommeren for alvor har gjort sit indtog. For der findes et dansk firma, New Feet, som sammen med fodterapeuter, ortopæd-kiruger og rigtige skomagere har skabt en sandal til dine fødder.

 

New Feet sko kan du få hos Tønder Sko, hvor der både er gode priser, god service og hurtig levering, præcis som man kan forvente hos en webshop. Så trænger dine følsomme fødder til en sommervelsignelse, så kan de få lov at forelske sig i netop New Feet-sandaler – ligesom din garderobe også vil tage godt imod dem

Posted in: New Feet