Stilet, moderne og komfortabelt

By:

Det er normalt ikke tre ord, jeg kan sætte sammen i en sætning, når det kommer til en herresko. Enten får jeg de to første eller også får jeg det sidste, men en kombination var nærmest umuligt for mig. Men det får jeg med Rieker sko, der formår at kombinere en flot og klassisk herresko med det komfortable, og samtidig giver de skoen et moderne twist.

De blå snørrebånd

Det var dem, jeg faldt for. Sammen med den brune farve ville de stå perfekt til klassiske jeans og en skjorte eller en polo til hverdag, men de ville samtidig pifte et jakkesæt op og give et mere moderne look, som er meget mere mig.

Jeg forelskede mig derfor i disse Rieker sko allerede på deres udseende, men da jeg havde fået dem tilsendt fra Tøndersko, så var det mere end bare en forelskelse, det var et perfekt match. Jeg har ikke bortset fra sneakers oplevet bare at kunne hoppe i et par sko, og så er de klar til brug. Der er ikke noget, der klemmer eller strammer, og det er bare n behagelig oplevelse.

Så meget for pengene

Når jeg skal noget nu, så er det altid de her sko, jeg tager på. Med lidt læderpleje, så ser de ikke ud som nogle, jeg bruger hele tide. Kvaliteten er bare i top, og det eneste, jeg mangler, det er noget at skifte mellem, for jeg har brug for mere end et par pæne sko.

Jeg er ikke i tvivl om, at det skal være Rieker sko, og jeg er heller ikke i tvivl om, at de skal købes hos Tøndersko. De har nemlig et udvalg, der tiltaler mig, og jeg kan kun forestille mig, at alt andet de fører er i samme gode kvalitet. De sender også rigtig hurtigt, og det sætter jeg bestemt også pris på.

Posted in: Rieker