Stilfuld og elegant til alle lejligheder

By:

De fleste af os har sikkert et eller flere par sko og støvler, som vi bruger mere end andre. Fordi de er behagelige, fordi de er gået ordentligt til, eller fordi de bare passer til det hele. Den slags sko og støvler er bare ikke de nyeste, der står i skabet, for som regel skal den slags bruges, inden de er behagelige.

Der er undtagelser

Men med sko i en god kvalitet, så er det som en gammel ven. Der er ikke noget, der klemmer eller strammer nogen steder. Der er ikke mange mærker, der kan levere den slags, men Rieker sko kan. At de samtidig laver flotte sko og støvler, det er bare et plus.

For mig er det nemlig vigtigt, at sko også er pæne, og med Rieker får jeg et produkt, der kan forene komfort med luksus. Jeg er faldet pladask for en lille støvlet. Den er sort med et diskret slangemønster ude på snuden, der er lynlås i siden, så de er nemme at få af og på, og hælen er ikke for høj.

Det bedste er dog, at jeg kan få denne og rigtig meget andet fra Rieker hos Tøndersko. Jeg kender min stil og min størrelse, og så er det nemt og bekvemt at købe det hele på nettet til gode priser.

Hurtig levering og god service

For mig er det også nemt, at jeg kun behøver at kigge ind et sted. Nogle gange kan det tage mindst lige så lang tid at handle på nettet som i forretninger, fordi der er mange om buddet, men jeg handler kun ét sted, og så er det hurtigt at finde noget og bestille det.

De leverer også altid hurtigt, så jeg har vænnet mig til, at mine nye Rieker, eller hvad jeg nu har bestilt, kommer på rekordtid. Bestemt en service, man bliver glad for.

Posted in: Rieker