Sunde sommersandaler til følsomme fødder

By:

Får du også let ømme fødder eller knæ, hvis du går i det forkerte fodtøj? Jeg fik på et tidspunkt en meniskskade og blev i den forbindelse opereret. Siden da har jeg virkelig skullet se mig for, når jeg køber nye sko. Ergonomi og komfort spiller i dag en stor rolle for mig. Der skal være gode stødabsorberende såler i mine sko og et sikkert fodfæste, så jeg ikke laver vred i mit knæ. New Feet er blevet mit yndlingsmærke i sandaler især, fordi fodtøjet fra New Feet er lavet i samarbejde med ortopædkirurger og fodterapeuter. Det mærkes, og disse sandaler er utrolig behagelige. I Tønder Skos webshop kan jeg altid finde et par New Feet-sandaler, der matcher mine ønsker, og kundeservicen er tillige vældig god. Derfor er Tønder Sko blevet min foretrukne forhandler af New Feet-produkter. 

Sandaler fra New Feet

Designerne af New Feet har skabt sandaler med meget forskellige look. Jeg foretrækker, at mine sandaler er feminine fremfor sporty, og det behov kan sandaler fra New Feet sagtens indfri. Fx er en let sort New Feet damesandal med en lille hæl lige mig. Den er sød, let og feminin at se på, og sådan en sort sandal kan bruges til næsten alting. Desuden har den en biomekanisk EnergySole indlægssål og en to-komponent ydersål, og de to såle sikrer blid stødabsorbering og stabilt fodfæste. I øvrigt griber de store hælkapper i New Feet’s sko godt fat om hælen, så man ikke laver vred, når man går. Der er også flere virkelig søde røde sandaler, som jeg også godt kunne tænke mig. Er man til mere solide sandaler, der egner sig godt til fx diabetiske eller gigtplagede fødder, så er New Feet klassiske sandaler lige sagen. Gå på opdagelse i det fine udvalg i https://tondersko.dk/, og bestil sæsonens sunde sommersandal.

Posted in: New Feet