To ideelle sikkerhedssko til arbejdet

By:

Mange job kræver, at man bærer sikkerhedssko, også kaldet fodværn, på arbejdet. Dette er krævet til job, hvor det er decideret uforsvarligt at bruge almindeligt fodtøj, da det i sidste ende gør skade på den arbejdende person. Ved brug af sikkerhedssko minimeres nemlig risikoen for at få forstuvninger, vridskader, sårskader og knoglebrud. Derfor er der god grund til at anvende sikkerhedssko i ens dagligdag – især hvis man føler sig udsat på sit arbejde. Dog er alle sikkerhedssko langt fra ens, og dette betyder, at man kan vælge den sko, som bedst passer til ens behov. I denne artikel kommer vi med to ideelle sikkerhedssko, som er gode til arbejdet.

 

MBT Sikkerhedssko Safety M 3S

Den første arbejdssko er fra MBT Sko. Dette er en sikkerhedssko med tåværn, og den er i klasse S3. Tåværnet gør, at man er ekstra beskyttet mod klemning eller faldende genstande. Selvom denne sko fra MBT har tåværnet, betyder det ikke, at det er en tung sko. Materialet er nemlig af carbon fiber composit og dermed ikke det typiske metalliske sømværn. Dette gør, at skoens vægt reduceres, hvilket er fordelagtigt på job, hvor man går meget frem og tilbage. Denne MBT-sko kan købes på tondersko.dk, hvor priserne er særdeles gode, og leveringen er hurtig.

 

Mascot Tatra sikkerhedssko Boa S3

En anden sikkerhedssko, som ligeledes er i klasse S3, er Mascot Tatra sikkerhedssko Boa S3. Her får du ligeledes en sikkerhedssko med tåværn af composit, og du får også sømværn af fibre. Der er ikke metal i skoene, og dette er med til at holde skoens vægt nede. Denne type sikkerhedssko er specielt egnet til arbejde på stiger eller ujævne underlag. Derudover har skoen indlægssåler, som er stødabsorberende. Disse såler kan også tages ud af skoen, hvis dette ønskes. Dette er dermed et andet rigtig godt bud på en god sikkerhedssko til arbejdet.

Posted in: MBT