Vinteren er på vej

By:

Lige meget om vi vil det eller ej, så er årstidernes skiften noget, som sker i Danmark, og som vi intet kan gøre ved. Men vi bliver nødt til at tilpasse vores tøj og ikke mindst vores fodtøj for ikke at stå i en situation, hvor vi er gennemkolde døgnet rundt.

Til den kolde tid

Jeg har ofte ledt efter en støvle/sko, som kunne få mig gennem den tid, hvor det ikke er koldt nok til at bære støvler med for, men det er for koldt til de fine, små sommersko.

Min mor anbefalede mig, at jeg kiggede ind hos https://tondersko.dk/, hvor hun de sidste par uger havde købt to par sko og et par støvler. Jeg kiggede ind på hjemmesiden, og jeg kunne se, at de havde et stort udvalg af flere mærker, som jeg virkelig godt kunne lide og gerne ville have stående i klædeskabet. 

Specielt mærket Rieker fangede min opmærksomhed, og jeg kunne se, at de havde noget, som mindede om en overgangsstøvle i brunt læder med en kraftig lædersål. Det var lige det, som jeg havde brug for, og som kunne dække hullet mellem sommer- og vinterfodtøj.

Stort udvalg til gode priser

Jeg kiggede lidt på de forskellige produkter og bestilte med det samme det par Rieker, som jeg havde kigget på. Så snart jeg kiggede på prisen, fik jeg et stort chok, da de kostede noget mindre end det, som jeg havde forventet. Så ikke nok med at der er et stort udvalg, så er der også gode priser hos Tondersko.dk.

Allerede et par dage efter jeg havde afgivet min ordre, fik jeg mine sko leveret. Meget imponerende i vores tid, men det går fint i spænd med den service og alt andet, som der er ved Tondersko.dk, for de leverer på aller fronter noget af det bedste, jeg kan komme i tanke om. Alt fra deres service til de produkter, som de leverer hurtigt, er blandt det ypperligste på markedet.

Posted in: Rieker